C45 Pin-ngawangun Cable Kawat Lug Selapkeun Crimp Terminal tipe push spiker terminal

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk


Dimensi produk

Tipe
D
d
L
L1
6
6
4.3
28
12.5
10
7.5
5
34
13.5
16
8.5
6
35
14
25
10
7
36
14.5
35
11
8
37
15
50
13
10
41
15.5
70
16
12
45
16
Aplikasi

Terminal tambaga loba dipaké di industri, utamana salaku panyambungna pikeun sababaraha sambungan listrik.terminal tambaga bisa mastikeun reliabiliti tur genah konsumén di wiring sirkuit listrik.Terminal tambaga aya dina tungtung kawat, teras nganggo tang crimping khusus pikeun nyambungkeun terminal tambaga sareng kawat, teras ngalereskeun terminal tambaga dina posisi anu anjeun hoyong ngalereskeun.Sacara umum, terminal tambaga dijieunna tina tambaga beureum, kuningan atawa phosphor parunggu, nu boga kakuatan ngahasilkeun low, plasticity alus, sarta bagian anu axisymmetric, utamana cocog pikeun Tonjolan tiis.
Nengetan titik-titik ieu nalika nganggo terminal tambaga:
1. Tighten wiring kalawan gaya sedeng pikeun nyegah gaya kaleuleuwihan ti ngabalukarkeun ngageser bolts ngaitkeun.Lamun kapanggih yén bolts ngageser ngaitkeun jeung kacang diganti dina jangka waktu, eta mastikeun dilarang pikeun beroperasi langsung.
2. Nalika tightening atanapi loosening nu screws kalawan obeng a, pastikeun pikeun pageuh nyorong screws, lajeng tighten atanapi loosen aranjeunna pikeun nyegah obeng ti slipping jeung screws, ngabalukarkeun karuksakan screw sarta disassembly hésé, utamana kotak kosong ilahar dipaké dina. kotak gantung.
3. Bolts jeung kacang nu hese disassemble teu kudu dioperasikeun recklessly pikeun nyegah deformasi.Lamun leuwih hese ngabongkar, maranéhanana kudu knocked leres, atawa bolt loosening agén, asam hidroklorat éncér, jsb bakal ditambahkeun sanggeus disassembly.

Kusabab lingkungan gudang terminal béda, ti gudang dipanaskeun, beresih, baseuh jeung AC anu bisa dikontrol nepi ka lingkungan anu teu bisa dikawasa.Naha éta dipanaskeun, corroded atanapi baseuh, eta bakal kapangaruhan kana varying derajat.Nu leuwih luhur suhu ambient, nu lemah kapasitas beban ayeuna.Ieu sababna alat-alat listrik peryogi lingkungan dissipation panas anu saé pikeun mastikeun operasi anu saé.Kapasitas beban ayeuna mangrupikeun salah sahiji parameter spésifikasi terminal kabel, anu hartosna dina kaayaan normal, nalika aya arus anu ngalangkungan terminal 5-bit anu padeukeut dina waktos anu sami, éta moal ngarusak unsur kusabab pemanasan atanapi mangaruhan fungsina. unsur.The ketebalan, rubak jeung parameter séjén tina bagian conductive tina terminal wiring wajib minuhan sarat tina produk nu bisa lulus ayeuna;Pilihan bahan insulasi ogé aya hubunganana sareng kapasitas beban ayeuna.The laun laju sepuh bahan insulating, anu kuat kapasitas beban ayeuna tina terminal wiring.Lingkungan transportasi ogé bakal kalibet, sabab kandaraan transportasi sareng alat mékanis anu sanés nuju kana permukaan jalan sareng ngamuat sareng ngabongkar barang.Dina sakabéh prosés operasi, bakal aya rupa-rupa osilasi jeung nabrak.Lamun hawa ekstrim dibandingkeun, éta ogé bakal ngakibatkeun kanaékan osilasi jeung dampak pamungkas nabrak.Jumlah terminal nyambungkeun kudu minuhan sarat instalasi.Pikeun terminal nyambungkeun plug-in, colokan sareng sockets kedah saluyu.Salian rundingan produsén, produk kalayan pitches jarum béda teu kudu dipaké pikeun cocog tanpa otorisasina, ku kituna ulah ngaruksak parabot.Struktur produk anu langkung stabil, langkung kuat kapasitas beban ayeuna terminal.Dina rencana kaputusan bisnis, reliabilitas mangrupikeun pertimbangan anu penting pisan.Upami insinyur kualitas profésional atanapi insinyur réliabilitas nalungtik éta, réliabilitas tiasa dianalisis sapertos definisi di handap ieu.Lamun dina kaayaan dibikeun, operasi gagal enol dasarna teu mungkin, sarta dina kaayaan ngadegkeun hal, Atawa dina periode jarak husus, éta normal bisa maénkeun pangaruh primér na.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali